mandag 1. juni 2009

Hvil i fred VERDENS Beste Morfar

Nå har du fred og du slipper mere angst og smerte pga kreften. Jeg vet du var redd for å dø. Men nå har du det bra, og vi klarer oss vi Bessa. Selv om vi har en dyp sorg og lengsel etter deg.

Du var verdens beste mann, og sorger er stor.

Jeg skjønner ikke hvorfor det ikke går opp for meg at du er død. Jeg tror du lever enda. Selv om jeg kan si at du er død, så føler jeg at jeg at jeg lyver til meg selv. Jeg stod og strøk deg på hode. Så at du sovnet stille inn, men likevel er jeg rolig. Fordi du er ikke død

Men samtidig vet jeg at jeg har mistet verdens beste Morfar, en bestevenn.
Deg kunne jeg snakke om alt med, få råd av. Og det kunne vi alle. Du var likt av alle. Og en enestående mann
DU og Mormor var og besøkte meg hver dag på sykehuset når jeg blei større og var på sykehuset.Hadde med god mat jeg likte.

Du har slått i borde når jeg var syk, hvert sint på sykehuset. Og sommerene hos deg og Mormor er minnesrike. Og noe jeg aldri glemmer. Jeg elsket dem.

Vi skal passe på Mommo vi Bessa. Hun vil aldri føle seg ensom.Jeg føler at det var en annen mann som døde i går, at du fortsatt lever. Fordi du alltid vil leve i MITT hjerte.

Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal komme meg over dette. Hvordan savnen skal bli aksettabel og til og leve med.
Nå er sorgen så stor at jeg har vondt i hjerte. Er nesten så jeg er redd at at hjerte mitt ikke klarer den store sorgen.

Jeg prøver å leve normalt for jeg må jo det også uten deg Bessa, men det er vanskelig.

Jeg har flere ganger i dag sagt til meg selv, at i morgen må jeg besøke Bessa. Men du er jo der ikke.

. Jeg kan aldri mere snakk med deg. Jeg kan aldri mere høre de flotte fortellingene du har og fortelle. Du har oppelevd så mye i de 74 årene du levde. At man skulle tro han var over 100 år.

Aldri lengere skal jeg kunne le av vitsene dine, de morsome fortellingene. Le med deg når du prøver og forklare noe, og vifter med armene samtidig


SAVNER DEG SÅ UTROLIG MYE BESSA, Men HVIL I FRED.

1 kommentar:

  1. Det er helt normalt å føle det som du gjør vennen min, å innse, godta og leve med tar tid *klem*

    SvarSlett