fredag 26. august 2011

Lykke !Den største lykken jeg hadde hatt på lenge, må være den dagen Eindomsmegleren ringte og sa gratulerer med hus :D . Nå har vi bodd her allerede i snart 6 mnd . Tiden flyr. Vi pusser opp og kjøper stadig noe nytt.

I starten, malte jeg stueborde sort, hvem angrer nå, og vi ha det hvit ? Ingen andre enn meg selv .Jeg er egnetlig ikke overrasket over det, at jeg kom til å angre, så til helgen, blir nok dette hvitt. Det er litt av jobb, men denne gangen slipper jeg mye forhåndsarbeid.


I den gamle leiligheten hadde vi ganske breit kjøkken, og når vi fikk den gamle spisestuen av mamma og "pappa", blei den gamle fra svigerforeldrene mine satt inn på kjøkkenet. Den står på kjøkkenet her også. Men gud, den er jo så svær, og spisekroken på liten. Så nå er ny bestilt, men får den ikke før om 7 uker .Så lykke for meg nå, er huset og rett og slett å indrede, kjøpe nytt og skape et hjem for deg, og et hjem for MEG ..


Hva er lykke for deg ?

1 kommentar:

  1. Så godt å se at du koser deg i huset snuppa og det er kjempe moro med innredning og innkjøp til et hjem man virkelig er glad i :) Også veldig spennende å følge med på alt du finner på *klem*

    SvarSlett