lørdag 24. januar 2009

Masse rare tanker og sånt.

Sitter med masse tanker i hode akuratt nå. Det er 3-4 dager til jeg skal operere. Onsdag skjer det. Da skal jeg gjennom en stor hjerteoprasjon, dette blir min 5 oprasjon til sammen.Så sant man ser bort fra de 3 arrkoreksjonen jeg har hadt.

Er så rart, fra og være syk på et sykehus med lite forståelse for litt over 1 år siden, til og sitte her nå og veit jeg skal hjerteopereres om få dager.
Skremmende og tenke på, hva OM ikke min bror hadde ringt riksen den gangen. Hva OM vi hadde stolt på sykehuset den gangen. Og syns det er kjempe synd at et sykehus ikke kan innrømme, at dem kan gjøre feil, at dem kan inrømme at

-Beklager, men kunnskapen om dette har ikke vi på dette sykehuset.Jeg har i min oppvekst fra jeg var lita etter de andre oprasjonen hvert ganske grei frisk. Noen hemmninger har det jo hvert. Hva som gjorde at jeg pluttselig blei syk, det er uforstårlig. Men jeg er glad jeg har stått på mitt og endelig kom på utredning på riksen.
Det tok dem 2-3 dager og finne ut jeg må operere. Det tok dem 1 mnd og finne ut at jeg skulle opereres innen 27 Januar. Jeg skal legges inn 27 januar og opereres da 28 Januar.

Om jeg er redd?, Selvsagt er jeg redd. Det er jo en hjerteoprasjon. Det er jo alltid en risiko, men jeg tror og stoler på riksen at dette går bra. Man må jo ikke håpe på noe annet eller.

De siste dagene går med og slappe av, og samle tanker. Være med familien min.

Til Mandag har småen fri fra barnehagen, han skal på undersøkelse på sykehuset, det sykehuset jeg "stoler" så veldig på.
2 kommentarer:

 1. Sender deg en god klem vennen min, og du skal få en skikkelig en på mandag! Skjønner godt at du er redd, og at du tenker mye om dagene. Helt forståelig det men vi må alle bare håpe og tro på at det går bra, så vil det gå bra. Og du er jo et levende mirakel så jeg tror noen passer godt på deg. Gleder meg masse til å se deg igjen på mandag, og kommer virkelig til å savne deg hver eneste dag når du skal bort. Men kommer til å sende deg alle gledens tanker jeg finner hver eneste dag, hver eneste time og hvert eneste minutt. Du betyr så mye for meg at du skulle bare visst. Dette vil gå bra, for du og jeg har så utrolig mye mer å oppleve og erfare sammen før veiene våre skilles. Vennskapet vårt er noe av det mest dyrebare og mest spesielle jeg har i livet mitt og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten det eller deg. Du betyr mer for meg enn noe annet menneske på denne jord. Du har rørt meg og mitt hjerte og jeg er så utrolig glad i deg jenta mi! Tenker masse på deg og er det noe som helst du trenger å snakke om og føler du kan gjøre med meg så vet du hvor jeg er. Dette ble veldig langt men jeg følte virkelig for å si det. Som du sier dette er en alvorlig, spesiell og risikofyll operasjon men vi må ha håpet, og troen ellers vil det aldri gå bra. Og det er lov å være redd, det er også menneskelig. *klem*

  SvarSlett
 2. Hei hei!
  Ville bare ønske deg masse lykke til med operasjonen, dette går nok veldig bra :) Det er så masse flinke leger nå! Men skjønner at du er redd, det er jo en stor operasjon.

  Masse masse lykke til.

  Klemmer

  SvarSlett