onsdag 28. oktober 2009

Lenge siden jeg har tørket støv nå.

Ikke så mye og skrive om rett og slett..

Jeg har fått tatt svineinfluensa vaksinen i dag, så nå sattser jeg på og ikke begynne å grynte. Hørt mye dritt om vaksina, men jeg tar sjangsen. Jeg tror de farligste bivirkningen er mindre sjangse og få en at jeg skal bli alvorlige syk av influensaen. Skal ikke mye sykdom og slå meg ut og lungene snurper seg sammen.

Hvert dødsfall av vaksinen, men det dør alltid noen av reaksjon på vaksiner uansett. Alltid noe dritt, så den sjangsen tok jeg. Og folk skriker ut om kviksølv i vaksinen. Men man får i seg mere kvikksølv løpet av en dag gjennom det dagelige kostet. Jeg lever enda hvertfall etter og fått et stikk i dag.

Ellers så tusler det og går selvsagt. Småen ser ut som en rakker for tiden, uten fortenner oppe :p
Ha en fortsatt fin uke til alle sammen ;) ..

2 kommentarer:

  1. Det beste er at du fikk tatt den med tanke på at du er i risikogruppen og jeg vurderte nesten å stenge deg inne frem til vaksinen kom så du ikke risikerte å bli smittet. Må jo passe på bestevennen min :)

    Nå er jobben din å bli med meg å holde meg i hånda når jeg skal ta den, okei?

    SvarSlett
  2. Så flott blogg du har :) Surfa litt her inne. Koselig med blogg fra noen som bor så nærme! Sjøl bor jeg i larvik, er 28 og var fast innventar på Stillheten før:)Kikk gjerne innom bloggen min hvis du vil:) Klem fra Anelille

    SvarSlett